Efficiënt urologisch onderzoek met geavanceerde urodynamica systemen


Bij Urodynamica gaat men onderzoek voeren naar de goede werking van de onderste urinewegen, met name de blaas en de urinebuis (of urethra). Dit onderzoek bestaat uit een klinische anamnese door de arts en het uitvoeren van enkele functionele onderzoeken waarbij men o.a. de drukken in de blaas, urethra en het rectum en de kracht van de urinestraal gaat controleren.


De Uromic urodynamica systemen van MMT zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande artsen en verpleegkundigen om zo goed mogelijk te voldoen aan de vereisten van de hedendaagse urologische en urogynaecologische diensten, volledig conform aan de meetstandaarden vooropgesteld door de ICS. Het uitgebreide gamma aan hoogtechnologische urodynamica systemen van MMT bieden u de flexibiliteit om onze oplossingen nauw te doen aansluiten aan de noden binnen uw dienst.


Beveiligde en stabiele draadloze verbinding


MMT werkt met een eigen beveiligde draadloze verbinding (868/915 MHz) die stabieler en veiliger is dan een draadloze Bluetooth verbinding. De draadloze modules van MMT hebben bereik tot 25 m indien het signaal niet verstoord wordt door dikke muren, zware deuren en/of andere signaal verstorende obstakels. Wanneer het signaal tijdens een meting onderbroken wordt, wordt deze intern bewaard en naar de computer doorgestuurd wanneer de verbinding opnieuw hersteld is. Zo gaat geen enkele meting verloren.


Compact en ergonomisch design


De Uromic urodynamica systemen hebben een compact en ergonomisch design en zijn ontworpen met oog op gebruiksgemak en patiëntencomfort. De zeer gebruiksvriendelijk UDMVision software waarmee alle MMT urodynamica systemen zijn uitgerust, bieden u tal van mogelijkheden om het systeem aan te passen aan uw noden zodat u makkelijk en snel uw urodynamische onderzoeken uit kunt voeren en analyseren.


Optimale integratie


Optioneel bieden de Uromic urodynamica systemen van MMT u de mogelijkheid om de gegevens in een netwerkomgeving te bewaren, en om het systeem via DICOM of HL7 te integreren in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) of het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS).


Harmony
Harmony
Harmony met QI lader
Harmony met QI lader
Harmony in QI lader
Harmony in QI lader

Uromic Harmony, Draadloos Urodynamica Systeem 


De Uromic Harmony van MMT is een compact draadloos 5-kanaals urodynamica systeem dat kan gebruikt worden als een draadloze patiënten module bij een Uromic Melody of Uromic Symphony urodynamica systeem, of die ingezet kan worden als een klein standalone urodynamica systeem. De Uromic Harmony is ontworpen om uw patiënten meer comfort en mobiliteit te bieden tijdens het urodynamisch onderzoek.


Voordelen :


 • Compact en ergonomisch design
 • Beveiligde en stabiele draadloze verbinding
 • Te gebruiken als draadloze module of standalone systeem
 • Geschikt voor alle type katheters
 • DICOM en HL7  integratie
Melody
Melody
Melody TT
Melody TT
Melody IP
Melody IP

Uromic Melody, Compact Urodynamica Systeem


De Uromic Melody van MMT is een compact en ergonomisch urodynamica systeem dat zich vlot aanpast aan de noden van de dagelijkse urologische praktijk. Dit systeem is uitermate geschikt om op een gebruiksvriendelijke manier routinematige 5-kanaals urodynamica onderzoeken uit te voeren, en biedt tal van extra mogelijkheden. Dankzij haar modulaire karakter neemt het systeem maar weinig plek in uw consultatie-ruimte in en is het zeer makkelijk verplaatsbaar.


Voordelen :


 • Compact, ergonomisch en gebruiksvriendelijk
 • Beveiligde en stabiele draadloze verbinding
 • 5 inputkanalen
 • Een brede waaier aan uitbreidingsmogelijkheden
 • Geschikt voor alle type katheters
 • DICOM en HL7  integratie
Symphony
Symphony
Symphony Compact Work Station
Symphony Compact Work Station
Symphony Touch Station
Symphony Touch Station
Symphony Work Station
Symphony Work Station
Symphony Medical Office
Symphony Medical Office

Uromic Symphony, Modulair en Veelzijdig Urodynamica Systeem


De Uromic Symphony is het paradepaardje van MMT in haar gamma urodynamica systemen. Dit compacte en ergonomische urodynamica systeem is uitermate modulair en kan uitgerust worden met een brede waaier aan configureerbare optionele modules. Daardoor biedt de Uromic Symphony u een uiterst flexibele en betrouwbare oplossing die zich vlot laat aanpassen aan de vereisten voor zowel routinematige als voor de meer uitgebreide urodynamische onderzoeken. 


Voordelen:


 • Modulair en gebruiksvriendelijk
 • Beveiligde en stabiele draadloze verbinding
 • In hoogte verstelbaar klavier en beeldscherm
 • Een brede waaier aan uitbreidingsmogelijkheden
 • Geschikt voor alle type katheters
 • DICOM en HL7  integratie