Joeri Willems JW Medical Solutions Urodynamica

Onze Missie


JW Medical Solutions is een jong en dynamisch bedrijf en vertegenwoordigt internationaal gerenommeerde fabrikanten die voorvechters zijn van de technologische ontwikkelingen in hun specifieke domein. Als leverancier van state-of-the-art medische apparatuur en instrumenten zijn een snelle en efficiënte technische service en dienst na verkoop voor ons van essentieel belang.


Wij streven er daarom naar om door onze hoogtechnologische oplossingen in combinatie met onze kennis en jarenlange ervaring het welbehagen van onze medische professionals en hun patiënten te verbeteren.


Joeri Willems & Barbara Vandeleene

Wie zijn wij ?


De afgelopen 20 jaar was ik werkzaam bij Belgische distributeurs van onder meer urodynamica systemen en andere chirurgische oplossingen. Gedurende die tijd wist ik een goede reputatie op te bouwen op vlak van urodynamische systemen (met eerst MMS International en later MMT Systems) en holmium laser systemen van Lumenis (nu Boston Scientific) en sta ik ondertussen bekend om mijn kennis en ervaring ter zake en mijn garantie voor een uitstekende service na verkoop.


In de zomer van 2022 hebben mijn vrouw en ik besloten om samen
JW Medical Solutions op te richten om een nog betere en meer klantgerichte ondersteuning te kunnen bieden aan onze klanten. In eerste instantie gaan we ons richten op de urologie, met een initiële focus op urodynamica, biopsies en andere endo-urologische oplossingen. Wij verwachten in de toekomst ons producten gamma verder uit te breiden.